Wist je dat je avocado sneller rijpt als je hem naast een banaan in de fruitschaal legt? Wil je dat het nóg sneller gaat? Verpak ze dan samen in een papieren zak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte tortilla
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
40 gram
Sweet chili tortillachips
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Avocado
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
5 gram
Verse koriander
½ stuk(s)
Tomaat
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Geen magnetron? Geen probleem! Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en verwarm 2 - 3 minuten in een voorverwarmde oven.
Gezondheidstip: Dit recept bevat veel calorieën. Let je op je calorie-inname? Bewaar de tortillachips dan voor een ander moment.