
Het voordeel van gember is dat je het lang kunt bewaren. In een afgesloten zakje in de koelkast kun je ongeschilde en ongesneden gember zo’n 3 tot 4 weken bewaren. Je kunt het ook prima invriezen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
1.5 tl
Paprikapoeder
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
100 gram
Spinazie
1.5 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.
