Makkelijke recepten

Zin in een smaakvolle én makkelijk te bereiden maaltijd na een drukke dag? Met onze stap voor staprecepten zet jij in een handomdraai iets lekkers op tafel waar iedereen blij van wordt. Bekijk onze makkelijke recepten hieronder en kies je favoriet.

Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

met spitskool en broccoli

Flammkuchen met brie en appel

met komkommersalade

Parelcouscoussalade met avocadodip en witte kaas

met tomaat, limoen en koriander

Snelle linguine met kipgehakt

met spinazie en tomaatjes in rode-pestosaus

Tomatenrisotto met kokosmelk en basilicum

met rucola, pecorino en gemengde pittentopping

Chocorozijnen puur

200 g

Brunchbroodje met roerei en gerookte zalm

Koudgerookte zalm (160 g) | Eieren (6 stuks) | Rustieke pistolets (4 stuks)

Wentelteefjes van suikerbrood

Suikerbrood (450 g) | Eieren (6 st) | Bio Halfvolle melk (1 l)

Ontbijtbowl met bosvruchten en granola

Griekse yoghurt (800 g) | Frambozen en blauwe bessen (300 g) | Granola (500 g)

Pannenkoeken

Pannenkoekenmix | Bio Halfvolle melk (1000 ml) | Eieren (6 st)

Hagelswag - Puur met hazelnoot

180 g

Gerookte kip en avocadobagel

Bagels met sesamzaad (2 stuks) | Gerookte kipfilet (320 g) | Avocado (1 stuk) | Hummus (160 g)

Luxe mediterrane broodjes

Bio pistolets (4 stuks) | Buffelmozzarella (125 g) | Serranoham (80 g) | Pesto (140 g) | Snoeptomaatjes (500 g)

Pindarotsen melk

200 g

Chocorozijnen melk

200 g

Amandel met chocolade en kaneel

200 g

De lekkerste recepten om thuis te koken

Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Makkelijke recepten

6 keukentips om koken thuis gemakkelijk te maken

Het is altijd handig om makkelijke recepten bij de hand te hebben voor tijdens drukke dagen, maar ook deze keukentips maken jouw maaltijden thuis eenvoudiger.

  1. Schil gember met een lepel De schil van gember is vrij dun, dus je wil niet de helft van de wortel verliezen door het met een mes te schillen. Gebruik daarom de rand van een lepel en schraap daarmee de schil van de gemberwortel af.

  2. Rijp vruchten in een papieren zakje Wil je een avocado voor guacamole of bananen voor een taart gebruiken, maar zijn ze nog niet rijp? Je kunt het rijpingsproces versnellen door ze in een gesloten papieren zak op te bewaren. De meeste vruchten geven kleine hoeveelheden ethyleengas vrij en wanneer dit weer wordt opgenomen, rijpen de vruchten sneller.

  3. De pan voorverwarmen Het koken van eten gaat sneller wanneer de pan voorverwarmd is. Verhit de pan ongeveer drie minuten voordat je olie of andere ingrediënten toevoegt.

  4. Kook aardappelen voordat je ze schilt Om aardappelen gemakkelijker te schillen, kun je ze halveren en in kokend water leggen. Laat ze 15 minuten liggen en leg ze daarna in ijswater. Als de aardappelen zijn afgekoeld, kun je de schil er eenvoudig afhalen.

  5. Gebruik een scherp mes Het belangrijkste keukengerei is een scherp mes. Een goed keukenmes maakt het snijden van ingrediënten sneller en gemakkelijker, en voorkomt eventuele ongelukken door botte messen.

  6. Bewaar verse kruiden Doe je overgebleven peterselie, rozemarijn of oregano in een potje olijfolie, in plaats van ze in de koelkast te laten verdorren. Je kunt deze olie gebruiken om jouw maaltijden in te bakken of als smaakverrijker.

#FreshTips

Makkelijke recepten

6 keukentips om koken thuis gemakkelijk te maken

Het is altijd handig om makkelijke recepten bij de hand te hebben voor tijdens drukke dagen, maar ook deze keukentips maken jouw maaltijden thuis eenvoudiger.

  1. Schil gember met een lepel De schil van gember is vrij dun, dus je wil niet de helft van de wortel verliezen door het met een mes te schillen. Gebruik daarom de rand van een lepel en schraap daarmee de schil van de gemberwortel af.

  2. Rijp vruchten in een papieren zakje Wil je een avocado voor guacamole of bananen voor een taart gebruiken, maar zijn ze nog niet rijp? Je kunt het rijpingsproces versnellen door ze in een gesloten papieren zak op te bewaren. De meeste vruchten geven kleine hoeveelheden ethyleengas vrij en wanneer dit weer wordt opgenomen, rijpen de vruchten sneller.

  3. De pan voorverwarmen Het koken van eten gaat sneller wanneer de pan voorverwarmd is. Verhit de pan ongeveer drie minuten voordat je olie of andere ingrediënten toevoegt.

  4. Kook aardappelen voordat je ze schilt Om aardappelen gemakkelijker te schillen, kun je ze halveren en in kokend water leggen. Laat ze 15 minuten liggen en leg ze daarna in ijswater. Als de aardappelen zijn afgekoeld, kun je de schil er eenvoudig afhalen.

  5. Gebruik een scherp mes Het belangrijkste keukengerei is een scherp mes. Een goed keukenmes maakt het snijden van ingrediënten sneller en gemakkelijker, en voorkomt eventuele ongelukken door botte messen.

  6. Bewaar verse kruiden Doe je overgebleven peterselie, rozemarijn of oregano in een potje olijfolie, in plaats van ze in de koelkast te laten verdorren. Je kunt deze olie gebruiken om jouw maaltijden in te bakken of als smaakverrijker.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

HelloFresh €75 Korting