Makkelijke recepten

Zin in een smaakvolle én makkelijk te bereiden maaltijd na een drukke dag? Met onze stap voor staprecepten zet jij in een handomdraai iets lekkers op tafel waar iedereen blij van wordt. Bekijk onze makkelijke recepten hieronder en kies je favoriet.

Van Delft - Kruidnoten truffel

250 g

Van Delft - Kruidnoten

500 g

Van Delft - Kruidnoten luxe chocolademix

250 g

Tony's Chocolonely - Chocoladeletter S

180 g | Karamel zeezout

Gevulde speculaas

250 g

Amarone Lenotti

75 cl | Krachtige rode wijn voor speciale momenten

Castello di albola, chianti classico riserva

75 cl | Intense rode wijn met robijnrode kleur

Sancerre Chevalier La Bottière

75 cl | Frisse witte wijn met elegante zuiverheid en groene citrustonen

Lomond Syrah

75 cl | Fruitige rode wijn met volle smaak en verfrissende afdronk

Balthazar Fry Riesling

75 cl | Frisse witte wijn met elegante bloementonen

Les Salices Viognier

75 cl | Zachte witte wijn - Frankrijk

Hooley Dooley Shiraz/Grenache

75 cl | Volle rode wijn met een bouquet van aardbeien en kersen en een vleugje specerijen

Sutton Hill Chardonnay

75 cl | Volle witte wijn - Australië

Great Expectations Triangle

75 cl | Volle rode wijn gerijpt op eikenhouten vaten

Clipper - Zen thee

Bio | 20 theezakjes

Cafe de Paris Brut

75 cl | Mousserende wijn - fris, fruitig en feestelijk

De lekkerste recepten om thuis te koken

Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Makkelijke recepten

6 keukentips om koken thuis gemakkelijk te maken

Het is altijd handig om makkelijke recepten bij de hand te hebben voor tijdens drukke dagen, maar ook deze keukentips maken jouw maaltijden thuis eenvoudiger.

  1. Schil gember met een lepel De schil van gember is vrij dun, dus je wil niet de helft van de wortel verliezen door het met een mes te schillen. Gebruik daarom de rand van een lepel en schraap daarmee de schil van de gemberwortel af.

  2. Rijp vruchten in een papieren zakje Wil je een avocado voor guacamole of bananen voor een taart gebruiken, maar zijn ze nog niet rijp? Je kunt het rijpingsproces versnellen door ze in een gesloten papieren zak op te bewaren. De meeste vruchten geven kleine hoeveelheden ethyleengas vrij en wanneer dit weer wordt opgenomen, rijpen de vruchten sneller.

  3. De pan voorverwarmen Het koken van eten gaat sneller wanneer de pan voorverwarmd is. Verhit de pan ongeveer drie minuten voordat je olie of andere ingrediënten toevoegt.

  4. Kook aardappelen voordat je ze schilt Om aardappelen gemakkelijker te schillen, kun je ze halveren en in kokend water leggen. Laat ze 15 minuten liggen en leg ze daarna in ijswater. Als de aardappelen zijn afgekoeld, kun je de schil er eenvoudig afhalen.

  5. Gebruik een scherp mes Het belangrijkste keukengerei is een scherp mes. Een goed keukenmes maakt het snijden van ingrediënten sneller en gemakkelijker, en voorkomt eventuele ongelukken door botte messen.

  6. Bewaar verse kruiden Doe je overgebleven peterselie, rozemarijn of oregano in een potje olijfolie, in plaats van ze in de koelkast te laten verdorren. Je kunt deze olie gebruiken om jouw maaltijden in te bakken of als smaakverrijker.

#FreshTips

Makkelijke recepten

6 keukentips om koken thuis gemakkelijk te maken

Het is altijd handig om makkelijke recepten bij de hand te hebben voor tijdens drukke dagen, maar ook deze keukentips maken jouw maaltijden thuis eenvoudiger.

  1. Schil gember met een lepel De schil van gember is vrij dun, dus je wil niet de helft van de wortel verliezen door het met een mes te schillen. Gebruik daarom de rand van een lepel en schraap daarmee de schil van de gemberwortel af.

  2. Rijp vruchten in een papieren zakje Wil je een avocado voor guacamole of bananen voor een taart gebruiken, maar zijn ze nog niet rijp? Je kunt het rijpingsproces versnellen door ze in een gesloten papieren zak op te bewaren. De meeste vruchten geven kleine hoeveelheden ethyleengas vrij en wanneer dit weer wordt opgenomen, rijpen de vruchten sneller.

  3. De pan voorverwarmen Het koken van eten gaat sneller wanneer de pan voorverwarmd is. Verhit de pan ongeveer drie minuten voordat je olie of andere ingrediënten toevoegt.

  4. Kook aardappelen voordat je ze schilt Om aardappelen gemakkelijker te schillen, kun je ze halveren en in kokend water leggen. Laat ze 15 minuten liggen en leg ze daarna in ijswater. Als de aardappelen zijn afgekoeld, kun je de schil er eenvoudig afhalen.

  5. Gebruik een scherp mes Het belangrijkste keukengerei is een scherp mes. Een goed keukenmes maakt het snijden van ingrediënten sneller en gemakkelijker, en voorkomt eventuele ongelukken door botte messen.

  6. Bewaar verse kruiden Doe je overgebleven peterselie, rozemarijn of oregano in een potje olijfolie, in plaats van ze in de koelkast te laten verdorren. Je kunt deze olie gebruiken om jouw maaltijden in te bakken of als smaakverrijker.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

HelloFresh €45 Korting