Populairste recepten

De populairste recepten om thuis te koken

Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

met noedels, wokgroente en pinda's

Kip tikka masala

met rijst, yoghurt en verse koriander

Italiaanse aubergine in tomatensaus

ovenschotel met mozzarella, Italiaanse kaas en basilicum

Frisse krieltjessalade met gerookte makreel en bietjes

met appel, dille en een gekookt eitje

Kippendijfilet met gepofte paprika

met gekruide rijst, feta en geroosterd amandelschaafsel

Stamppot met dubbele portie kipgehaktballetjes

met snijbonen, wortel en zoete uienjus

Ribeye met zelfgemaakte chimichurri

met maiskolf, krieltjes uit de oven en champignon-komkommersalade

Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen

met parmigiano reggiano en een rucolasalade met peer en pecannoten

Romige pasta met kippendijreepjes

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten

Stamppot met kipgehaktballetjes

met snijbonen, wortel en zoete uienjus

Frisse ravioli gevuld met ricotta en gedroogde tomaten

met courgettelinten, basilicum en knapperige knoflookpanko

Varkenshaas met bietensalade en krieltjes

met gebakken peer, walnoot en gekaramelliseerde rode ui

Maaltijdsoep met zoete aardappel en paprika

met crème fraîche en een bierbostelbroodje

Orzo met spinazie en cherrytomaten

met geroosterd amandelschaafsel en grana padano

Aziatische noedels met gekruid rundergehakt

met wokgroenten en gezouten pinda's

Biefstukreepjes met rijst en paksoi

met paprika en Thais basilicum

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu

Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.

#FreshTips

Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu

Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

Bekijk onze boxen