HelloFresh

Populairste recepten

De populairste recepten om thuis te koken

Kokos-noedelsoep met kippendij

met udonnoedels, vers citroengras en basilicum

Garnalen in vadouvan-curry

met rijst, limoen en verse koriander

Bruine tortilla's met kikkererwten en feta

met tomaat-komkommersalade en labne-mangosaus

Pittige risotto met doradefilet als extra

met buffelmozzarella en basilicum

Frisse krieltjessalade met tonijn en kappertjes

met witte kaas, sperziebonen en verse dille

Kaasplankje

Taleggio (160g) | Manchego (160g) | Stilton (150g)

Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

met prei, courgette en verse dille

Gehaktpotje met pastinaak en spekjes

met spinazie en zelfgemaakte appelmoes

Roerei met tomaat en feta

Kies dit recept en doneer automatisch € 1,- aan de voedselbank

Rijstbowl met biefstukpuntjes als extra

met zwarte bonen, avocado en een gebakken ei

Kalkoenrollade met serranoham en cranberrysaus

met romige champignons en pompoenpuree

Torentje van gegrilde aubergine met truffelolie

met pastinaakpuree, paddestoelen en buffelmozzarella

Aziatische noedelsoep met speklapreepjes

met paddenstoelenbouillon en verse udonnoedels

Spinaziestamppot met aardpeer en halloumi

met semi-gedroogde tomaten en tijm

Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

met Aziatische marinade en zoetzure komkommer

Volkoren penne met broccolini en spinazie

met pecorino en verse munt

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu

Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.

#FreshTips

Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu

Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

BEKIJK ONZE BOXEN