Populairste recepten
De populairste recepten om thuis te koken
Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus
met noedels, wokgroente en pinda's
Kip tikka masala
met rijst, yoghurt en verse koriander
Italiaanse aubergine in tomatensaus
ovenschotel met mozzarella, Italiaanse kaas en basilicum
Frisse krieltjessalade met gerookte makreel en bietjes
met appel, dille en een gekookt eitje
Kippendijfilet met gepofte paprika
met gekruide rijst, feta en geroosterd amandelschaafsel
Stamppot met dubbele portie kipgehaktballetjes
met snijbonen, wortel en zoete uienjus
Ribeye met zelfgemaakte chimichurri
met maiskolf, krieltjes uit de oven en champignon-komkommersalade
Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen
met parmigiano reggiano en een rucolasalade met peer en pecannoten
Romige pasta met kippendijreepjes
met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten
Stamppot met kipgehaktballetjes
met snijbonen, wortel en zoete uienjus
Frisse ravioli gevuld met ricotta en gedroogde tomaten
met courgettelinten, basilicum en knapperige knoflookpanko
Varkenshaas met bietensalade en krieltjes
met gebakken peer, walnoot en gekaramelliseerde rode ui
Maaltijdsoep met zoete aardappel en paprika
met crème fraîche en een bierbostelbroodje
Orzo met spinazie en cherrytomaten
met geroosterd amandelschaafsel en grana padano
Aziatische noedels met gekruid rundergehakt
met wokgroenten en gezouten pinda's
Biefstukreepjes met rijst en paksoi
met paprika en Thais basilicum
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Raak geïnspireerd !
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
Bekijk onze boxen