Populairste recepten
De populairste recepten om thuis te koken
Kokos-noedelsoep met kippendij
met udonnoedels, vers citroengras en basilicum
Garnalen in vadouvan-curry
met rijst, limoen en verse koriander
Bruine tortilla's met kikkererwten en feta
met tomaat-komkommersalade en labne-mangosaus
Pittige risotto met doradefilet als extra
met buffelmozzarella en basilicum
Frisse krieltjessalade met tonijn en kappertjes
met witte kaas, sperziebonen en verse dille
Kaasplankje
Taleggio (160g) | Manchego (160g) | Stilton (150g)
Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm
met prei, courgette en verse dille
Gehaktpotje met pastinaak en spekjes
met spinazie en zelfgemaakte appelmoes
Roerei met tomaat en feta
Kies dit recept en doneer automatisch € 1,- aan de voedselbank
Rijstbowl met biefstukpuntjes als extra
met zwarte bonen, avocado en een gebakken ei
Kalkoenrollade met serranoham en cranberrysaus
met romige champignons en pompoenpuree
Torentje van gegrilde aubergine met truffelolie
met pastinaakpuree, paddestoelen en buffelmozzarella
Aziatische noedelsoep met speklapreepjes
met paddenstoelenbouillon en verse udonnoedels
Spinaziestamppot met aardpeer en halloumi
met semi-gedroogde tomaten en tijm
Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost
met Aziatische marinade en zoetzure komkommer
Volkoren penne met broccolini en spinazie
met pecorino en verse munt
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Raak geïnspireerd !
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
BEKIJK ONZE BOXEN