Pilaf refers to a specific method of cooking rice, wherein the grains are first toasted with aromatics and spices before being cooked in stock. As a result, the grains become fluffy and separated, rather than mushy.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Gesneden snijbonen
75 gram
Basmatirijst
½ zakje(s)
Gele currykruiden
50 gram
Bimi broccoli
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Thais basilicum
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Gele wortel
½ el
[Plantaardige] roomboter
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Olijfolie
1 tl
Extra vierge olijfolie
*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.