Pilaf refers to a specific method of cooking rice, wherein the grains are first toasted with aromatics and spices before being cooked in stock. As a result, the grains become fluffy and separated, rather than mushy.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Gesneden snijbonen
75 gram
Basmatirijst
½ zakje(s)
Gele currykruiden
50 gram
Bimi broccoli
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Thais basilicum
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Gele wortel
½ el
[Plantaardige] roomboter
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Olijfolie
1 tl
Extra vierge olijfolie

*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.

