Aziatische recepten
Op zoek naar lekkere en gevarieerde Aziatische recepten? Bereid een echte klassieker, zoals een wokschotel of noedelsalade, of ga op ontdekkingsreis en maak een bao bun of sushibowl. Weet je al wat je vanavond op tafel zet?
Teriyaki-gehaktballetjes met rijst
met geroerbakte groenten en pinda's
Kip met gember-woksaus en sperziebonen
met bloemkoolrijst en gomasio
Pittige stamppot van paksoi met spekjes
met rode peper, zoetzure komkommer en sesamzaadjes
Ramen-bowl met pittige garnalen, sugarsnaps en noedels
met champignons, zoetzure radijs en gomasio
Kip met sesamkorst en geroosterde groenten
met knoflook-gemberrijst
Gestoomde bao bun met speklap in ketjapmarinade
met rode puntpaprika en zoetzure komkommer
Milde viscurry
met rijstnoedels en broccoli
Rijstsalade met vegetarische schnitzel en sesam-gemberdressing
met zoetzure rauwkost, gomasio en zoete Aziatische saus
Sticky paddenstoelen in schuitjes van little gem
met pandanrijst, zoetzure wortel en pinda's
Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes en gomasio
met spitskool en zoetzure komkommer
Aziatische noedels met gekruid rundergehakt
met wokgroenten en gezouten pinda's
Biefstukreepjes met rijst en paksoi
met paprika en Thais basilicum
Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli
en aardappelsalade met Aziatische dressing en mayonaise
Vegetarische bao buns met portobello
met soja-omelet en zoetzure salade
Miso-ramen met peultjes en een gekookt ei
Japans geïnspireerde noedelsoep met spitskool, mais en gomasio
Gekaramelliseerde varkensreepjes met gember
met koriander-limoenrijst en komkommersalade
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Raak geïnspireerd !
#FreshTips
Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels
Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.
Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.
Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.
#FreshTips
Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels
Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.
Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.
Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
Bekijk onze boxen