HelloFresh

Aziatische recepten

Op zoek naar lekkere en gevarieerde Aziatische recepten? Bereid een echte klassieker, zoals een wokschotel of noedelsalade, of ga op ontdekkingsreis en maak een bao bun of sushibowl. Weet je al wat je vanavond op tafel zet?

Vegetarische balletjes in zoete Aziatische saus

met sesamrijst en knapperige sperziebonen

Udonnoedels met spinaziesalade met gemberdressing

met een gekookt eitje

Krokante garnalen met kokosrijst

met zoetzure komkommer en radijs

Snelle wokschotel met dubbele portie kipfiletreepjes

met udonnoedels, cashewnoten en een gebakken ei

Snelle kipcurry met bloemkoolrijst

met naanbrood en verse koriander

Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

met udonnoedels, cashewnoten en een gebakken ei

Kip met sesamkorst en geroosterde groenten

met knoflook-gemberrijst

Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

met extra rode puntpaprika, spinazie en cashewnoten

Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

met tomaat en cashewnoten

Sushibowl met zalmsnippers en gembermayonaise

met zoetzure radijsjes en komkommer

Bao bun met sticky varkenshaas

met zoetzuur en paksoi in vissaus

Aziatische noedelsalade met warmgerookte zalm

met broccolini, bosui en komkommer

Mini-tortilla's met dubbele portie varkenshaaspuntjes

met spitskool en zoetzure komkommer

Gekonfijte eend in knapperig ketjap-jasje

met sinaasappel en zoetzure komkommer-radijssalade

Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

met courgette en gele paprika

Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes

met spitskool en zoetzure komkommer

De lekkerste recepten om thuis te koken

Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels

Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.

Udonnoedels We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.

Hokkiennoedels De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.

Rijstnoedels Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.

Sobanoedels Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.

#FreshTips

Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels

Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.

Udonnoedels We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.

Hokkiennoedels De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.

Rijstnoedels Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.

Sobanoedels Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

BEKIJK ONZE BOXEN