
Door de rijst in knoflook en sesamolie te bereiden voeg je extra veel smaak toe aan dit gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
65 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Paksoi
¾ stuk(s)
Wortel
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
100 gram
Kip ketjap
(Bevat: Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Gele wortel
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
¾ el
Zonnebloemolie
0.17 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de rijst te snel droogkookt.

Tip: Houd je van knapperige groenten? Snijd de paksoi dan in grovere stukken zodat ze lekker knapperig blijven tijdens het bakken.

