HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallKindvriendelijke Maaltijdbox Voor Gezinnen
HelloFresh Logo

De familiebox met maaltijden voor het hele gezin

Een familiebox vol verse ingrediënten en lekkere recepten voor jong en oud. Geef als menuvoorkeur 'Familie' aan en ontvang familiegerechten in de familiebox. HelloFresh helpt je heerlijke gerechten op tafel te zetten voor het hele gezin!
Een familiebox vol verse ingrediënten en lekkere recepten voor jong en oud. Geef als menuvoorkeur 'Familie' aan en ontvang familiegerechten in de familiebox. HelloFresh helpt je heerlijke gerechten op tafel te zetten voor het hele gezin!

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

De familiebox van HelloFresh: hoe werkt het?

1. Keuze uit vele recepten

Geef als menuvoorkeur 'Familie' aan en selecteer de recepten die je in de familiebox wilt ontvangen. Zo kies je gerechten die het hele gezin lekker vindt.

2. Ontvang jouw familiemaaltijdbox

Na een lange werkdag hoef je niet meer naar de supermarkt. Je krijgt een maaltijdbox vol verse ingrediënten thuisbezorgd.

3. Kook met het hele gezin

De verse ingrediënten zijn al binnen en het koken kan beginnen. Samen met je kinderen koken is enorm gezellig: duik samen de keuken in, bereid een lekker gerecht en geniet!

1. Keuze uit vele recepten

Geef als menuvoorkeur 'Familie' aan en selecteer de recepten die je in de familiebox wilt ontvangen. Zo kies je gerechten die het hele gezin lekker vindt.

2. Ontvang jouw familiemaaltijdbox

Na een lange werkdag hoef je niet meer naar de supermarkt. Je krijgt een maaltijdbox vol verse ingrediënten thuisbezorgd.

3. Kook met het hele gezin

De verse ingrediënten zijn al binnen en het koken kan beginnen. Samen met je kinderen koken is enorm gezellig: duik samen de keuken in, bereid een lekker gerecht en geniet!

<h2>Een maaltijdbox voor elk gezin</h2>

Een maaltijdbox voor elk gezin

HelloFresh is er voor iedereen, ongeacht de grootte van jouw gezin. Je bestelt de maaltijdbox voor een gezin tot zes personen. Is jouw gezin groter? Bestel gemakkelijk een extra box. Zijn de kinderen uit logeren, ga je lekker op vakantie of heb je gewoon even zin in wat anders? Wij begrijpen dat geen week hetzelfde is. Daarom kun je de box wekelijks aan de wensen van jouw gezin aanpassen. Er is een groot aanbod aan recepten. Geef als menuvoorkeur 'Familie' aan en selecteer zelf de recepten die je in de familiebox wilt ontvangen. Zijn er groenten die de kinderen niet lekker vinden? Selecteer gerechten waar deze ingrediënten niet in voorkomen, zodat je zeker weet dat ook de kinderen het eten lekker vinden.
<h2>Selecteer menuvoorkeur 'Familie' voor de familiemaaltijdbox vol gezinsvriendelijke recepten</h2>

Selecteer menuvoorkeur 'Familie' voor de familiemaaltijdbox vol gezinsvriendelijke recepten

HelloFresh biedt je de keuze uit enorm veel recepten, daardoor is er voor elk wat wils. Duik samen met je kinderen de keuken in en ontdek onze familiemaaltijdbox. Op dit kindvriendelijke weekmenu staan toegankelijke recepten voor het hele gezin, maar je kunt het menu ook zelf samenstellen. Kies de recepten ook samen uit, zo kook jij gegarandeerd iets waar iedereen aan tafel blij van wordt. Moeilijke eters? Laat de kinderen meehelpen in de keuken, zodat ze ingrediënten leren kennen en nieuwe smaken ontdekken. Je kunt ook tijdens het samenstellen van het weekmenu de kinderen mee laten uitzoeken. Koken met kinderen is nog nooit zo leuk geweest!

Veelgestelde vragen over de maaltijdbox voor jouw gezin van HelloFresh

Welke maaltijdbox bevat een kindvriendelijk weekmenu?

Als je de menuvoorkeur 'Familie' selecteert komen de Familie-recepten bovenaan in jouw weekmenu. Elke week ontvang je dan een box vol kindvriendelijke recepten die ook bij de allerkleinsten in de smaak vallen. Willen jullie geen of minder vlees eten? Kies dan de box met Veggie-recepten of voeg zelf vegetarische recepten toe aan jouw weekmenu. Wat je menuvoorkeur ook is, je kunt altijd uit alle recepten van het menu kiezen.

Kan ik de kindvriendelijke recepten in de familiemaaltijdbox zelf kiezen?

Op basis van jouw menuvoorkeur, stellen wij een standaardmenu samen. Je kunt daarna altijd kiezen uit alle recepten, ook recepten buiten jouw standaardmenu. Wil je bijvoorbeeld de Familiebox, maar zie je ook een ander lekker recept die hier niet standaard in zit? Dan voeg je ook dit recept eenvoudig aan jouw weekmenu toe.

Houden jullie voor gezinnen rekening met allergieën of diëten?

Om er zeker van te zijn dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan, kun je per week aangeven welke maaltijden je wilt ontvangen. Per recept geven wij aan welke allergenen het bevat. Je kunt dit controleren door, via jouw account, op 'Mijn Bestellingen' te klikken. Vervolgens navigeer je met de pijltjes om de wekelijkse maaltijden te bekijken. Je kunt dit het beste zien door op de foto van de maaltijd te klikken.

Wat als ik niet thuis ben om de maaltijdbox te ontvangen?

In jouw account kun je gemakkelijk je bezorgmoment aanpassen - beschikbare bezorgmomenten zijn afhankelijk van jouw postcodegebied. Je kunt hier ook een opmerking voor de bezorger achterlaten. Bijvoorbeeld dat de box onder de carport mag worden gezet als je niet thuis bent. Vergeet niet de wijzigingen vóór de besteldeadline door te geven. Deze deadline vind je in je account boven aan je weekmenu.

Kan ik een week overslaan of mijn maaltijdbox wijzigen?

Je kunt de bezorging van jouw HelloFresh Box wekelijks aanpassen via jouw accountinstellingen. Wil je de box bijvoorbeeld op een andere dag ontvangen of een weekje overslaan? Geef de wijzigingen voor de besteldeadline door in je account. Deze deadline vind je in je account boven aan je weekmenu.

Kan ik de bezorging van de maaltijdbox stopzetten?

Even helemaal stoppen met HelloFresh? Geen probleem! Je kunt jouw lidmaatschap opzeggen of ervoor kiezen om de bezorgingen te pauzeren. Je zit dus nergens aan vast.

Zijn de HelloFresh-maaltijdboxen kindvriendelijk?

De familiemaaltijdboxen van HelloFresh zijn kindvriendelijk en je kunt zelf de recepten uitzoeken die je wilt ontvangen. Zo kun jij samen met de kinderen gerechten kiezen die je wilt ontvangen en deze gerechten kun je samen maken.

Hoeveel kost de HelloFresh-familiebox?

De kosten van de HelloFresh Box met Familie-recepten, is afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten per week. De maaltijdbox voor 3 personen en 3 gerechten per week is verkrijgbaar vanaf € 20,99 per week. De kosten kunnen hoger worden als je meer gerechten wilt ontvangen of voor meer personen de familiebox wilt bestellen.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet