HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallBlack Friday

HelloFresh Black Friday-korting

Krijg korting op je eerste 4 boxen met de Black Friday-kortingscode

Krijg korting op je eerste 4 boxen met de Black Friday-kortingscode

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

<h2>Krijg tot wel € 110</h2>

Krijg tot wel € 110

"Geen inspiratie voor het avondeten? Gebruik de Black Friday-kortingscode en bespaar €90 je eerste 4 boxen van HelloFresh.

Tijd om te genieten van lekkere, voedzame maaltijden die je helemaal zelf kookt! HelloFresh bezorgt verse ingrediënten in de juiste hoeveelheden bij je thuis, wanneer het jou uitkomt. Met behulp van de makkelijke receptkaarten zet jij in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel. Ontdek alle maaltijdvoorkeuren zoals Familie, Lekker snel of Caloriebewust, met 30 recepten per week vind je voor elk wat wils!

Een lidmaatschap bij HelloFresh is heel flexibel: je kunt jouw box eenvoudig wekelijks pauzeren, aanpassen of annuleren via jouw account.

Waarom jij zult houden van HelloFresh

 • Plezier in de keuken

  Plezier in de keuken

  HelloFresh is een makkelijke oplossing voor het avondeten. Wij plannen de maaltijden en de boodschappen, zodat jij alleen maar het leuke kunt doen: koken en eten! Pas jouw menu makkelijk aan volgens je voorkeuren en laat je box bezorgen wanneer het jou uitkomt. Naast flexibele maaldtijdvoorkeuren vind je bij HelloFresh ook aangepaste recepten, waarbij je zelf ingrediënten kunt omwisselen, toevoegen of aanpassen aan de behoeften van jouw huishouden.

 • Maaltijdboxen speciaal voor jou

  Maaltijdboxen speciaal voor jou

  Of je het nu altijd druk hebt, meer overzicht wilt op wat je eet of geld wilt besparen, HelloFresh is dé oplossing voor jou. De ingrediënten worden in de juiste hoeveelheden bij je thuisbezorgd, zo hoef je niet elke keer naar de supermarkt én besteed je minder tijd aan het plannen van het avondeten. Probeer bijvoorbeeld Lekker snel-recepten voor tijdens de week, of Caloriebewust-recepten voor gebalanceerde maaltijden. HelloFresh is er voor elk moment.

 • Minder voedselverspilling, duurzamer eten

  Minder voedselverspilling, duurzamer eten

  Onze manier van inkopen, verpakken en bezorgen zorgt voor minder voedselverspilling dan in de traditionele voedselketen. Als HelloFresh'er gooi je thuis daardoor gemiddeld 21% minder voedsel weg tijdens het koken en na het eten van je avondmaaltijd.

Veelgestelde vragen over Black Friday

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday is altijd de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Aankomende Black Friday valt op 25 november 2021. Veel bedrijven bieden op of rond Black Friday exclusieve kortingen aan, net als HelloFresh.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday komt oorspronkelijk vanuit de Verenigde Staten en wordt daar gevierd op de dag na Thanksgiving. Deze feestdag valt altijd op de vierde donderdag in november, veel werknemers namen tussen Thanksgiving en het daaropvolgende weekend een vakantiedag om de eerste kerstinkopen te doen. Winkels gaven enorme kortingen en bleven open tot middernacht. Daardoor is Black Friday dé drukste verkoopdag van het jaar voor veel winkels.

Waar komt de naam Black Friday vandaan?

Er zijn meerdere verklaringen over de oorsprong van de naam Black Friday. Sommigen zeggen dat Black Friday zijn naam te danken heeft aan de mensenmassa die kerstinkopen deed en de daarbij horende verkeersdrukte in Amerikaanse steden. Anderen denken dat Black Friday komt van winkels die hun negatieve, rode cijfers konden omzetten naar positieve, zwarte cijfers dankzij de enorme hoeveelheden die ze verkochten op deze dag.

Hoe lang duren de Black Friday-kortingen?

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, duren de Black Friday-kortingen vaak langer dan één dag. Tegenwoordig geven veel handelaren al kortingen in de eerste weken van november. Meestal lopen ze dan door tot na het Thanksgiving-weekend, dus in dit geval van vrijdag 25 tot en met zondag 28 november. Zorg er dus voor dat je nu profiteert van de HelloFresh Black Friday-korting!