Influencer-samenwerking met HelloFresh

Promoot HelloFresh via jouw socialmediakanalen
Promoot HelloFresh via jouw socialmediakanalen
Over HelloFresh

Over HelloFresh

HelloFresh maakt van het avondeten een moment om naar uit te kijken. Nooit meer nadenken over wat je moet koken, geen gehaaste bezoekjes aan de supermarkt én geen voedselverspilling. Krijg een box vol met de beste verse ingrediënten en makkelijk te volgen receptkaarten thuisbezorgd en zet in een handomdraai verse, gevarieerde maaltijden op tafel.
Word een HelloFresh influencer!

Word een HelloFresh influencer!

Kun jij HelloFresh helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep via jouw socialmediakanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij HelloFresh zijn we constant op zoek naar talent dat ons kan helpen bij het vertegenwoordigen van ons merk. Influencers spelen daarbij een belangrijke rol, omdat (potientiële) klanten direct kunnen kennismaken met onze maaltijdbox. Via jou zien ze hoe HelloFresh kan bijdragen aan een gevarieerd voedingspatroon met makkelijke en lekkere recepten. Daarnaast helpen influencers ons bij het introduceren van onze nieuwe producten bij bestaande klanten.
Waarom samenwerken met HelloFresh?

Waarom samenwerken met HelloFresh?

Door een samenwerking met HelloFresh aan te gaan, stimuleer je een beter eetpatroon en inspireer je anderen met lekkere, gevarieerde recepten. Met jouw persoonlijke kortingscode kunnen jouw volgers HelloFresh proberen. Daarnaast werken we met verschillende thema’s, zodat jij altijd met genoeg inspiratie de gevraagde content kunt leveren.

Een samenwerking met het team van HelloFresh gaat flexibel en snel. Er wordt een briefing opgesteld met een aantal richtlijnen en genoeg inspiratie, zodat jij de content kunt maken die past bij jou en jouw volgers. Jouw eigen inbreng en creativiteit wordt ook zeker gewaardeerd.
Jouw voordelen als HelloFresh-influencer

Jouw voordelen als HelloFresh-influencer

Als influencer ontvang je regelmatig een box met verse ingrediënten waarmee je makkelijke en lekkere gerechten bereidt. Hierdoor inspireer je niet alleen anderen, maar ontdek je zelf ook nieuwe recepten en breng je meer variatie op tafel.

Je werkt met een professioneel team waarbij je een contactpersoon toegewezen krijgt die altijd voor je klaarstaat. Mogelijk staat er een financiële vergoeding tegenover en bij succes wordt de campagne verlengd.
Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Wil jij graag met ons samenwerken? Stuur een e-mail via de link met:

• Link(s) naar jouw socialmediaprofiel(en). Het is van belang dat je minimaal 5.000 Nederlandse volgers hebt.
• Screenshots van de demografische gegevens van jouw volgers (leeftijd, geslacht, afkomst).

We nemen bij interesse contact met je op over een mogelijke samenwerking.