HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallMaaltijdbox Voor 1 Persoon
HelloFresh Logo

De maaltijdbox voor 1 persoon

De HelloFresh-maaltijdbox is er ook voor als jij alleen woont en voor één persoon eten maakt. Je stelt je weekmenu samen en de maaltijdbox voor 1 persoon wordt bij je thuisbezorgd. Zo bespaar je tijd en zet je de lekkerste gerechten op tafel!
De HelloFresh-maaltijdbox is er ook voor als jij alleen woont en voor één persoon eten maakt. Je stelt je weekmenu samen en de maaltijdbox voor 1 persoon wordt bij je thuisbezorgd. Zo bespaar je tijd en zet je de lekkerste gerechten op tafel!

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

De HelloFresh maaltijdbox voor 1 persoon: hoe werkt het?

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw maaltijdbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu voor de maaltijdbox voor 1 persoon samen.

2. Ontvang jouw maaltijdbox thuis

Daarna krijg je de eenpersoonsmaaltijdbox met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd.

3. Kook en geniet!

Volg het recept en geniet van het gerecht.

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw maaltijdbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu voor de maaltijdbox voor 1 persoon samen.

2. Ontvang jouw maaltijdbox thuis

Daarna krijg je de eenpersoonsmaaltijdbox met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd.

3. Kook en geniet!

Volg het recept en geniet van het gerecht.

<h2>De maaltijdbox voor 1 persoon: HelloFresh-aanbieding</h2>

De maaltijdbox voor 1 persoon: HelloFresh-aanbieding

Koken voor een eenspersoonshuishouden is niet altijd even gemakkelijk, vaak houd je veel eten over na het koken van een gerecht. HelloFresh biedt je maaltijdboxen voor 1 persoon aan. Je kunt uit vele recepten jouw selectie maken en zo stel jij je weekmenu samen. De verse ingrediënten voor de recepten worden bij jou thuisbezorgd. De 1-persoonsmaaltijdbox bevat porties die perfect zijn afgewogen voor het creëren van een gerecht voor 1 persoon. Zo wordt koken een moment om naar uit te kijken. Wist je dat je korting krijgt op de maaltijdbox voor 1 persoon? Bij HelloFresh krijg je tot wel €90 korting op je eerste 4 boxen!
<h2>De eenpersoons maaltijdbox voor al jou wensen</h2>

De eenpersoons maaltijdbox voor al jou wensen

De eenpersoons maaltijdboxen van HelloFresh kun je voor meerdere dagen bestellen. Zo kies je zelf hoe vaak per week je de eenpersoons maaltijdbox thuis bij je ontvangt. Het is namelijk niet makkelijk om te koken voor een eenpersoonshuishouden, inspiratie zoeken is vaak lastig en je houdt vaak eten over omdat je voor meer dan 1 persoon kookt. De HelloFresh eenpersoons maaltijdbox bevat precies genoeg verse ingrediënten zodat je voor per gerecht precies voor 1 persoon kookt. De eenpersoons maaltijdboxen kun je gemakkelijk een week stopzetten mocht je bijvoorbeeld op vakantie zijn. Zo weet je zeker dat de eenpersoons maaltijdbox niet bij je thuis geleverd wordt op het moment dat je er niet bent. Mocht je niet meer een eenpersoonshuishouden hebben dan kun je het aantal personen per week gemakkelijk aanpassen bij HelloFresh.
<h2>De 1-persoonsmaaltijdbox: het alternatief voor de supermarkt</h2>

De 1-persoonsmaaltijdbox: het alternatief voor de supermarkt

De maaltijdboxen voor 1 persoon van HelloFresh zijn een goed alternatief, zodat je niet meer naar de supermarkt hoeft te gaan na een drukke dag. De ingrediënten worden vers bij jou thuisbezorgd en zo heb je precies genoeg voor jouw gerecht. Doordat de maaltijdbox de juiste porties bevat hoef je geen ingrediënten weg te gooien. Vaak koop je teveel ingrediënten bij de supermarkt en gebruik je deze uiteindelijk niet volledig in je gerecht, waardoor het uiteindelijk wordt weggegooid. Dat is zonde van de producten maar ook van het geld dat je uiteindelijk weggooit. Daarom bevat de maaltijdbox voor 1 persoon van HelloFresh precies genoeg ingrediënten om jouw gerecht mee te maken. Zet elke week verrassende maaltijden op tafel met HelloFresh.
<h2>De flexibele maaltijdboxservice voor 1 persoons maaltijdbox</h2>

De flexibele maaltijdboxservice voor 1 persoons maaltijdbox

HelloFresh is een flexibele bezorgdienst waar je een maaltijdbox voor 1 persoon kunt bestellen. Je kunt het flexibele lidmaatschap op de maaltijdbox op elk moment pauzeren of annuleren. Zo zit je nergens aan vast en kun je het zelf makkelijk aanpassen in je account. Mocht jouw huishouden veranderen van 1 persoon naar meerdere personen dan kun je het flexibele lidmaatschap ook elk moment omzetten. De eenpersoonsmaaltijdbox wordt bij jou thuisbezorgd en mocht je niet in de gelegenheid zijn om de maaltijdbox in ontvangst te nemen dan kun je vragen of de box bij jouw buren kan worden bezorgd of ergens buiten kan worden neergezet.

Veelgestelde vragen over de maaltijdbox voor 1 persoon

Heeft HelloFresh-maaltijdboxen voor 1 persoon?

Jazeker! Je kunt alle maaltijdboxen voor 1 persoon bestellen - tijdens het bestellen van jouw maaltijdbox kun je als aantal personen 1 selecteren. HelloFresh is daarom een goede optie als je (vaak) alleen eet en toch gevarieerd wilt blijven koken. Wij bezorgen alle boodschappen, zodat jij in een handomdraai een verse maaltijd op tafel zet.

Welke HelloFresh Boxen kun je voor 1 persoon bestellen?

Je kunt al onze maaltijdboxen voor 1 persoon bestellen. Op basis van jouw keuze, stellen wij een standaardmenu samen. Je kunt daarna altijd kiezen uit alle recepten, ook recepten buiten jouw standaardmenu. Wil je bijvoorbeeld de Originalbox, maar zie je ook een ander lekker recept die hier niet standaard in zit? Dan voeg je ook dit recept eenvoudig aan jouw weekmenu toe. Alle recepten zijn makkelijk te volgen en passen in een eenpersoonshuishouden.

Wat kost een HelloFresh Box voor 1 persoon?

De HelloFresh-maaltijdbox voor 1 persoon heeft een beginprijs van € 39,99 (inclusief bezorgkosten). Je ontvangt dan de maaltijdbox voor 1 persoon met 3 recepten.

Hoe groot zijn de porties van HelloFresh?

De porties in de maaltijdbox voor 1 persoon zijn precies afgewogen voor een maaltijd voor 1 persoon. Zo gooi jij minder overgebleven ingrediënten weg aangezien dit op maat gemaakt is voor één persoon.

Kan de maaltijdbox voor 1 persoon van HelloFresh ook 2 keer per week?

Op dit moment is 2 gerechten per week niet mogelijk. Het minimumaantal gerechten per week is 3 gerechten.

Wat als ik niet thuis ben om de maaltijdbox te ontvangen?

In jouw account kun je gemakkelijk je bezorgmoment aanpassen - beschikbare bezorgmomenten zijn afhankelijk van jouw postcodegebied. Je kunt hier ook een opmerking voor de bezorger achterlaten. Bijvoorbeeld dat de box onder de carport mag worden gezet als je niet thuis bent. Vergeet niet de wijzigingen vóór de besteldeadline door te geven!

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet