HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallVegetarische Maaltijdbox
HelloFresh Logo

Vegetarische maaltijdbox

Jouw vegetarische maaltijdbox bestel je online bij HelloFresh. Deze box zit vol verse ingrediënten en Veggie-maaltijden met o.a. groenten, noten en zuivel (kan dierlijk stremsel bevatten). Zo tover jij een verse veggie-maaltijd op tafel.
Jouw vegetarische maaltijdbox bestel je online bij HelloFresh. Deze box zit vol verse ingrediënten en Veggie-maaltijden met o.a. groenten, noten en zuivel (kan dierlijk stremsel bevatten). Zo tover jij een verse veggie-maaltijd op tafel.

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

De vegetarische maaltijdbox van HelloFresh: hoe werkt het?

1. Kies jouw gerechten

De vegetarische maaltijdboxen van HelloFresh vul je eenvoudig met vegetarische maaltijden

2. Ontvang de maaltijdbox

Geef als menuvoorkeur Veggie door, dan stellen wij een menu voor je samen met vegetarische maaltijden

3. Kook en geniet van jouw gerecht

De vegetarische maaltijdboxen met de meest verse ingrediënten krijg je thuisbezorgd.

1. Kies jouw gerechten

De vegetarische maaltijdboxen van HelloFresh vul je eenvoudig met vegetarische maaltijden

2. Ontvang de maaltijdbox

Geef als menuvoorkeur Veggie door, dan stellen wij een menu voor je samen met vegetarische maaltijden

3. Kook en geniet van jouw gerecht

De vegetarische maaltijdboxen met de meest verse ingrediënten krijg je thuisbezorgd.

<h2>HelloFresh menuvoorkeur Veggie: de beste vegetarische recepten</h2>

HelloFresh menuvoorkeur Veggie: de beste vegetarische recepten

Ben jij een groenteliefhebber en eet je graag vegetarisch? HelloFresh heeft vegetarische maaltijdboxen vol met vegetarische gerechten. Je kunt elke week zelf de maaltijden kiezen die je in de door jou samengestelde vegetarische box wilt ontvangen. De recepten waaruit je kunt kiezen zijn verrassend lekker. Ze worden bedacht en samengesteld door onze chefs en voedingskundige. Zij zorgen voor een gevarieerd en lekker menu. Bovendien kook je met de beste verse ingrediënten van onze vertrouwde leveranciers.
In de maaltijdbox met vegetarische maaltijden vind je gerechten met onder andere granen, groenten, noten en zuivel. Deze zelf samengestelde vegetarische boxen bevatten geen vlees en vis, maar let op, in sommige producten, zoals bepaalde kazen, wordt dierlijk stremsel gebruikt. Met het selecteren van de Veggie-maaltijden stel jij zelf de beste vegetarische maaltijdbox samen, zo zet jij zonder moeite een vegetarische maaltijd op tafel. Je ontvangt makkelijke receptkaarten, zodat je jouw favoriete recepten gemakkelijk kunt koken. Je hebt alleen de basisingrediënten nodig, keukengerei, en natuurlijk de vegetarische maaltijdbox met maaltijden van HelloFresh.
<h2>Wekelijks verse ingrediënten thuisbezorgd</h2>

Wekelijks verse ingrediënten thuisbezorgd

De ingrediënten in de maaltijdboxen met Veggie-maaltijden van HelloFresh worden met zorg gekozen, om je te verzekeren van een goede basis voor jouw lekkere maaltijd. De ingrediënten zijn altijd vers en van topkwaliteit. We halen ze rechtstreeks bij leveranciers met wie wij nauw samenwerken. Onze leveranciers werken elke dag enorm hard om de mooiste producten te leveren. Die passie proef je direct terug in de ingrediënten in de vegetarische maaltijden. Er zijn verschillende leveranciers die voor de verse ingrediënten in jouw eigen samengestelde vegetarische maaltijdboxen zorgen. Zo werken wij samen met Eriks, de kaasspecialist. HelloFresh beschikt al sinds 2012 over een breed assortiment kazen van kaasproducent Eriks. Daarnaast werken we samen met Verstegen Spices & Sauces. De kruiden en specerijen zijn hét fundament van smaak in de recepten van HelloFresh. Daarom levert Verstegen Spices & Sauces ons kruiden en specerijen van de beste kwaliteit, zodat wij deze aan jouw vegetarische maaltijdboxen kunnen toevoegen.
<h2>Flexibele maaltijdboxservice met vegetarische maaltijden</h2>

Flexibele maaltijdboxservice met vegetarische maaltijden

HelloFresh is een flexibele bezorgdienst van maaltijdboxen met onder andere vegetarische maaltijden. Je kunt gemakkelijk het bezorgmoment aanpassen in jouw account bij HelloFresh. Daarnaast kun je er op elk moment voor kiezen om de bezorgingen te pauzeren. Je zit dus nergens aan vast, en kunt ook gemakkelijk opzeggen als je dat wilt. Elke week kies je zelf jouw recepten uit een gevarieerd menu. Zo stel jij je eigen vegetarische maaltijdbox samen. De door jou samengestelde vegetarische box met verse ingrediënten en receptkaarten krijg je thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. HelloFresh biedt je ook de mogelijkheid om de maaltijdbox op een andere aangegeven plek te laten neerzetten, als je niet thuis bent om hem in ontvangst te nemen. Je kunt de vegetarische maaltijdbox voor één persoon bestellen, maar ook voor zes personen. Dit alles kun je gemakkelijk regelen via jouw HelloFresh-account, in de app of op de website. Jouw favoriete vegetarische maaltijdboxen bestellen doe je online bij HelloFresh!

Lees meer over onze Veggiebox

Wat voor recepten kan ik verwachten in de Veggiebox van HelloFresh?

In de Veggiebox vind je wekelijks wisselende recepten met onder andere granen, groenten, noten en zuivel. Deze box bevat geen vlees en vis, maar let op, in sommige producten, zoals bepaalde kazen, wordt dierlijk stremsel gebruikt. Van lasagne tot noedelsoep - je vindt elke week gevarieerde vegetarische recepten op het menu.

Hoe kies ik de juiste HelloFresh Box?

We hebben vier verschillende boxen. Op basis van jouw keuze, stellen wij een standaardmenu samen. Je kunt daarna altijd kiezen uit alle recepten, ook recepten buiten jouw standaardmenu. Wil je bijvoorbeeld een Veggiebox maar eet je wel vis? Dan kies je in het weekmenu gewoon voor die lekkere orzo-risotto met kabeljauw.

Zijn de vegetarische recepten van HelloFresh makkelijk te bereiden?

Ook als je nog nooit eerder hebt gekookt, helpt HelloFresh je op weg. Bij de Veggiebox krijg je makkelijk te volgen receptkaarten, zodat jij jouw favoriete recepten gemakkelijk kunt koken. Het enige wat je nodig hebt om te beginnen zijn de basisingrediënten en keukengerei.

Waar komen de ingrediënten voor de vegetarische maaltijdbox vandaan?

De ingrediënten in de HelloFresh Box worden met zorg gekozen om jou te verzekeren van een goede basis voor een lekkere maaltijd. Wij werken nauw samen met onze leveranciers – de mensen die elke dag keihard werken om de mooiste producten te leveren. Die passie proef je terug in de ingrediënten in jouw box.

Hoe wijzig ik mijn bezorging?

In jouw account kun je gemakkelijk je bezorgmoment aanpassen - beschikbare bezorgmomenten zijn afhankelijk van jouw postcodegebied. Je kunt hier ook een opmerking voor de bezorger achterlaten. Bijvoorbeeld dat de box onder de carport mag worden gezet als je niet thuis bent. Vergeet niet de wijzigingen vóór de besteldeadline door te geven!

Wat als ik niet thuis ben om vegetarische foodboxen te ontvangen?

Even helemaal stoppen met HelloFresh? Geen probleem! Je kunt jouw lidmaatschap opzeggen of ervoor kiezen om de bezorgingen te pauzeren. Je zit dus nergens aan vast. Lees hier hoe je het lidmaatschap opzegt of pauzeert.

Kan ik de bezorging van de maaltijdbox stopzetten?

Even helemaal stoppen met HelloFresh? Geen probleem! Je kunt jouw lidmaatschap opzeggen of ervoor kiezen om de bezorgingen te pauzeren. Je zit dus nergens aan vast. Lees hier hoe je het lidmaatschap opzegt of pauzeert.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet