HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallAmsterdam
HelloFresh Logo

Dé maaltijdbox van Amsterdam

De HelloFresh-maaltijdbox is dé maaltijdbox van Amsterdam. Je stelt zelf eenvoudig je weekmenu samen en daarna wordt de maaltijdbox gewoon bij jou thuisbezorgd. Zo maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten!
De HelloFresh-maaltijdbox is dé maaltijdbox van Amsterdam. Je stelt zelf eenvoudig je weekmenu samen en daarna wordt de maaltijdbox gewoon bij jou thuisbezorgd. Zo maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten!

Hoe werken de HelloFresh-maaltijdboxen in Amsterdam?

1. Kies jouw weekmenu

Het weekmenu voor onze maaltijdboxen in Amsterdam stel je gemakkelijk samen op basis van onze vele recepten.

2. Ontvang de maaltijdbox thuis in Amsterdam

De maaltijdbox met de beste verse ingrediënten wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

3. Aan tafel

Volg het recept en eet smakelijk!

1. Kies jouw weekmenu

Het weekmenu voor onze maaltijdboxen in Amsterdam stel je gemakkelijk samen op basis van onze vele recepten.

2. Ontvang de maaltijdbox thuis in Amsterdam

De maaltijdbox met de beste verse ingrediënten wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

3. Aan tafel

Volg het recept en eet smakelijk!

<h2>HelloFresh Amsterdam: korting op de eerste 4 boxen</h2>

HelloFresh Amsterdam: korting op de eerste 4 boxen

Het leven kan soms hectisch zijn. Werk, sport en sociale verplichtingen zorgen er soms voor dat gezond en vers eten er een beetje bij inschiet. In de supermarkt kies je dan vaak toch snel voor wat makkelijks. Wil je toch een beetje gezond en vers koken zonder uren in de supermarkt en in de keuken te staan? Maak gebruik van HelloFresh in Amsterdam. Je stelt eenvoudig je eigen weekmenu samen op basis van onze recepten. Daarna wordt de maaltijdbox met ingrediënten in de juiste hoeveelheden bij je thuisbezorgd. Probeer het eerst zelf eens uit, je krijgt bij HelloFresh tot wel €90 korting op je eerste 4 boxen!
<h2>Variatie in de keuken met de dinerboxen in Amsterdam</h2>

Variatie in de keuken met de dinerboxen in Amsterdam

Laten we eerlijk zijn, iedere dag bedenken wat je moet gaan eten is best lastig. Je wilt het liefst vers en gevarieerd eten, maar het mag op een doordeweekse dag niet te ingewikkeld zijn. De HelloFresh-dinerboxen in Amsterdam stel je eenvoudig samen op basis van onze vele recepten. Je kunt kiezen uit verschillende keukens en filteren op bijvoorbeeld recepten die snel klaar zijn of perfect zijn voor jonge gezinnen. Dat scheelt veel gedoe, terwijl je toch altijd lekker eet. Ook fijn: de dinerboxen bevatten ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden, zo blijf je nooit met restjes zitten.
<h2>De flexibele dinerbox van Amsterdam</h2>

De flexibele dinerbox van Amsterdam

HelloFresh is de flexibele maaltijdboxservice in Amsterdam. Ga je een weekje op vakantie? Dan zet je het lidmaatschap heel eenvoudig op pauze. Zo zit je nooit ergens aan vast. Breekt er weer een drukke tijd aan? Dan zet je het lidmaatschap gewoon weer aan. Je kunt altijd het aantal dagen per week en het aantal personen aanpassen zodat het helemaal aansluit op jouw wensen. Bij je bestelling kun je zelf het bezorgmoment kiezen. Op die manier weet je zeker dat je thuis bent om de maaltijdbox in ontvangst te nemen.

Veelgestelde vragen over HelloFresh in Amsterdam

Wat kost HelloFresh per maand?

De prijzen van de HelloFresh-maaltijdboxen in Amsterdam zijn verschillend. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten per week. De HelloFresh-maaltijdbox heeft een beginprijs van € 16,99. Dit is een box met 3 gerechten voor 1 persoon.

Kun je HelloFresh 1 week proberen?

Je kunt de maaltijdbox van HelloFresh zeker eerst een week proberen. Met ons flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kunt je box wekelijks eenvoudig aanpassen, pauzeren of stopzetten.

Wat zit er in de HelloFresh Box?

De maaltijdboxen bevatten altijd alle ingrediënten van de door jou gekozen gerechten. Daarnaast zijn ook de receptkaarten toegevoegd. Zo heb je de te volgen stappen altijd bij de hand.

Welke boxen heeft HelloFresh?

HelloFresh heeft veel verschillende boxen. Zo kun je kiezen in het weekmenu welke recepten je wilt ontvangen. Ga je voor vlees, vis en/of veggie of flexitarische recepten in jouw box? Eet je liever geen varkensvlees? Dan kan dat ook. Je kunt ook kiezen voor een box met gerechten die lekker snel klaar zijn of perfect zijn voor families. Binnen deze mogelijkheden kun je kiezen voor een heleboel recepten. Zo eet je alleen de gerechten die jij lekker vindt.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet