Sesamolie is geliefd om zijn rijke, nootachtige smaak en niet weg te denken uit de Aziatische keuken. Sesamolie wordt vaak gebruikt om gerechten af te maken, maar kan ook worden gebruikt als bakolie, vooral in recepten waarbij op lage temperatuur wordt gebakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Paksoi
35 gram
Bulgogisaus
5 ml
Sesamolie
10 gram
Gezouten pinda's
75 gram
Basmatirijst
100 gram
Gesneden spitskool
¼ stuk(s)
Citroen
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Thaise kruiden
¼ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
1 el
Water voor saus
180 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op, zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.