Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
½ piece
Garlic
1 cm
Fresh ginger
½ piece
Red onion
½ piece
[Persian] cucumber
1.5 piece
Tomato
100 g
Chicken mince with Indonesian spices
¼ piece
Lime
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
5 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
10 g
Salted peanuts
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
¼ piece
Red chili pepper
½ tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.