topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Udonnoedels met garnalen

Udonnoedels met garnalen

met zoete Aziatische saus, groenten en pinda's

Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.

Allergenen :
Schaaldieren
Gluten
Tarwe
Soja
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

80 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

20 ml

Ketjap manis

(Bevat Soja, Tarwe)

200 gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Verse koriander en munt

20 gram

Gezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

½ zakje(s)

Nasi-bamikruidenmix

¼ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

½ tl

Bloem

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Water

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2444 kJ
Energie (kcal)584 kcal
Vetten23.4 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten65.3 g
waarvan suikers27.4 g
Vezels8.6 g
Eiwitten24.1 g
Zout3.7 g

Benodigdheden

Wok of hapjespan
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4