Cooking Techniques - Red curry paste - Open PTN (non-veggie)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Red curry paste - Open PTN (non-veggie)

with crispy garlic coconut topping

Allergenen :
Selderij
Mosterd
Vis
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

5 gram

Gemberpuree

1.5 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Limoen

½ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Vers citroengras

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

90 ml

Kokosmelk

80 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ stuk(s)

Courgette

75 gram

Witte langgraanrijst

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Sjalot

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

1.25 el

Zonnebloemolie

½ tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3238 kJ
Energie (kcal)774 kcal
Vetten38.2 g
waarvan verzadigd21.3 g
Koolhydraten78.8 g
waarvan suikers13.5 g
Vezels6.9 g
Eiwitten22.8 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Rasp
Hoge kom
Staafmixer
Pan
Hapjespan met deksel
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4
5
6