HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFarfalle Met Kipfiletstukjes Als Extra
topBanner
Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino

Vlees als extra
Lees meer

.

Labels:Lekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

180 gram

Farfalle

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Lupine, Ei, Mosterd)

1 stuk(s)

Sjalot

250 gram

Kastanjechampignons

200 gram

Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes

80 gram

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), NotenKan bevattenPinda's, Selderij)

40 gram

Veldsla

5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

25 gram

Geraspte pecorino

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3856 kJ
Energie (kcal)922 kcal
Vetten51.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers6.0 g
Vezels7 g
Eiwitten42 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle. • Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. • Snipper de sjalot. • Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de sjalot 1 - 2 minuten. Voeg de kipfiletstukjes toe en bak 3 minuten.Voeg de kastanjechampignons toe en bak 5 - 7 minuten. Schep de bospaddenstoelenpesto erbij en verwarm 1 minuut.

3

Scheur de veldsla grof.Hak de krulpeterselie grof. Meng de farfalle met de kip en kastanjechampignons in de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de veldsla over de borden. Schep de pasta erop. Garneer met de geraspte pecorino en de krulpeterselie.