BestellenCadeaubon
HelloFresh
Recepten
Snelle Recepten

View more recipes!

Italiaanse recepten

Snelle recepten voor drukke dagen

Soms heb je van die dagen dat je te weinig tijd hebt om in de keuken te staan, maar toch iets lekkers op tafel wilt zetten. Deze snelle recepten zijn op die dagen een uitkomst.

Een snelle maaltijd van maaltijdboxleverancier HelloFresh

We hebben allemaal een druk leven. Gezond eten schiet er dan wel eens bij in, maar dat is met deze snelle gerechten gelukkig verleden tijd. Je bestelt deze snelle recepten namelijk gewoon bij je volgende maaltijdbox van maaltijdboxleverancier HelloFresh.

Deze makkelijke recepten zijn zo klaar

Als je niet te lang in de keuken wilt staan, kook je het liefst een makkelijk recept. Geen gedoe met ingewikkelde ingrediënten óf handelingen die je nog niet eerder hebt gedaan. Die bewaar je gewoon voor het kerstdiner of een ander uitgebreid etentje. Op een gewone doordeweekse dag is een gemakkelijk recept alles wat je nodig hebt. Deze recepten zijn perfect als makkelijke maaltijd in de avond, maar ook tijdens de lunch maak je ze in een handomdraai klaar. Denk bijvoorbeeld aan een snelle pasta, een ovenschotel die je zonder al te veel voorbereiding in de oven zet of een lekker soepje. En omdat ze zo gemakkelijk zijn, kan iedereen ze maken. Koken hoeft namelijke helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Verrassend simpele gerechten

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een paar simpele recepten die het altijd goed doen en waarvan je de ingrediënten gewoon in je keukenkastje hebt staan. Maar het is ook lekker om af en toe te variëren en dat kun je gemakkelijk doen met deze eenvoudige recepten. Het is weer net even wat anders en dan blijkt dat simpele gerechten ook helemaal niet saai hoeven te zijn. Deze gerechten zijn niet alleen fijn tijdens drukke dagen, maar ook wanneer je visite krijgt of wat lekkers wilt maken voor bij een picknick. Geen gehaast in de supermarkt en uren in de keuken, maar wel simpele gerechten die iedereen aan tafel lekker vindt.

Makkelijke recepten om gezond te eten

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn: met de makkelijke recepten van HelloFresh kook je elke keer vers, gevarieerd en voedzaam. De maaltijden bevatten minstens 200 gram groenten en de ingrediënten in je maaltijdbox zijn altijd supervers. Je hoeft de deur niet uit, want alles wat je nodig hebt wordt bij je thuisbezorgd. Zo makkelijk is het om gezond te koken!

Elke dag beter eten.

Wat zoek je?

1 van de 5 voltooid
Bestel nu je volgende maaltijdbox van HelloFresh
Bestel nu je volgende maaltijdbox van HelloFresh
Bestel nu je volgende maaltijdbox van HelloFresh

Bestel nu je volgende maaltijdbox van HelloFresh

Ook aan de slag met deze snelle recepten? Bestel nu je volgende maaltijdbox van HelloFresh vol lekkere en makkelijke gerechten!

Tot wel € 75,- korting op je eerste 4 boxen