Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenoten. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
140 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat: Egg, Hvede, Milk)
40 gram
Serranoham
20 gram
Rucola
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Pistazien Kan bevatten: Sesamsamen, Erdnüsse, Schalenfrüchte)
⅓ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ stuk(s)
Ui
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Milk)
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.