Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta

Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta

Smaakvolle ingrediënten zijn samengevoegd in een supersnel gerecht

Dit kleurrijke gerecht leent zich perfect voor een warme lentavond. Je kunt deze salade heel gemakkelijk van tevoren maken en meenemen naar buiten. Waan je in het zuiden van Europa door de zoete tomaten, de Italiaanse pesto en de Griekse feta. Wil je het gerecht wat extra pit geven? Voeg dan wat meer lenteui toe!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Fusilli

(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)

150 gram

Triotomaten

1 stuk(s)

Bosui

40 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Groene pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2636 kJ
Energie (kcal)630 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers0 g
Vezels11 g
Eiwitten25 g
Zout0 g

Benodigdheden

Deksel
Pan
Kom

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli integrale en kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water.

Snijd de lenteui in fijne dingen
2

Snijd ondertussen de triotomaten doormidden. Snijd de lenteui in fijne ringen en meng beide in een saladekom. Scheur de rucola klein en voeg toe aan de saladekom.

Verkruimel de feta
3

Verkruimel het grootste deel van de feta in de saladekom.

Meng alles goed
4

Voeg de fusilli en groene pesto toe aan de groenten, meng alles goed en breng op smaak met zwarte balsamicoazijn, peper en zout.

Garneer met feta
5

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de achtergehouden feta.