Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Gele currykruiden
200 gram
Roerbakmix met champignons
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
20 gram
Gezouten pinda's
100 gram
Verse udonnoedels
10 ml
Sojasaus
10 gram
Gefrituurde uitjes
¼ el
Zonnebloemolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe voor extra pit.