Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Volkoren noedels
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
70 gram
Mais in blik
10 ml
Sojasaus
35 gram
Zoete Aziatische saus
15 gram
Gefrituurde uitjes
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en voeg eventueel na het serveren een beetje toe.