Het kleine broertje van romaine is little gem. De zoetere smaak en het kleine formaat zorgen voor frisse hapjes waar je zelfs geen mes en vork bij nodig hebt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
0.13
Tomatenpuree
125 gram
Champignons
25 gram
Crème fraîche
200 gram
Aardappelpartjes
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Little gem
2.5 gram
Verse bladpeterselie
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Bloem
1 tl
Mosterd
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Voor het beste resultaat haal je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip 2: Is het lastig om 50 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.