
Parelcouscous, ook wel ptitim of fregola genoemd, is groter dan gewone couscous omdat het in grotere bolletjes is gerold. Hierdoor heeft het een stevigere textuur, perfect om sauzen te absorberen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Broccolirijst
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
30 gram
Whiskeysaus
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Little gem
1.5 tl
Paprikapoeder
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Avocado
40 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
Water voor saus
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Grove mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



