Dit recept is geïnspireerd op paella, een Valenciaans rijstgerecht. Wist je dat paella traditioneel boven een vuur van hout van de sinaasappelboom gebakken wordt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Kippendij
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
1.5 tl
Gerookt paprikapoeder
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1.5 plak(ken)
Salami
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
1 takje(s)
Verse rozemarijn
1.5 el
Olijfolie
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Did you know... courgettes are technically classified as a fruit, as are cucumbers, pumpkins and tomatoes. Courgettes are high in iron, vitamin C and calcium.