
De zwarteknoflookmarinade in dit recept is gemaakt met echte zwarte knoflook. Het voegt daarmee een heerlijk gekaramelliseerde umami-smaak toe aan dit gerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkensreepjes met Oosterse kruiden
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
15 gram
Zwarteknoflookmarinade
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Sjalot
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Tahinsaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Sesamzaad)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



