
Hoewel het er ouderwets uitziet, is ciabatta moderner dan je zou denken. Het broodje werd voor het eerst ontwikkeld in 1982 door Arnaldo Cavallari. De naam betekent pantoffel in het Italiaans omdat het de vorm heeft van een pantoffel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ head
Botersla
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Rogge, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Rode ui
200 gram
Aardappelen
¼ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Lecker Burgerlijk van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Tarwe, Gerst, Soja Kan bevatten: Ei, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Haver, Rogge)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
¾ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
25 ml
Water voor de aardappelen
½ tl
Mosterd
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!


