Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden

Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden

met paprika en zure room

In de Mexicaanse kruidenmix zit gedroogde chili, jalapeño en gerookte paprika - zo geef je een originele twist aan dit pastagerecht.

Met het kruidige vegan Rul Gehackt van De Vegetarische Slager geef je een malse structuur aan deze snelle pasta. Iconisch en minstens zo veelzijdig als de dierlijke variant!

Labels:
Familie
Veggie
Allergenen :
Gerst
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

De Vegetarische Slager Rul Gehackt

(Bevat Gerst, Gluten, Soja Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Selderij, Mosterd)

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

¼ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Paprika

90 gram

Penne

(Bevat Gluten Kan bevatten Eieren, Soja, Lupine, Mosterd)

100 gram

Passata

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

70 gram

Maïs in blik

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3118 kJ
Energie (kcal)745 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers19 g
Vezels15 g
Eiwitten46 g
Zout3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Vergiet

Instructies

Snijden
1

Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de penne. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Voeg De Vegetarische Slager Rul Gehackt en 1/2 zakje Mexicaanse kruiden per persoon toe en bak 4 - 5 minuten. Haal het De Vegetarische Slager Rul Gehackt uit de pan en bewaar apart. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.

Saus maken
2

Kook de penne, afgedekt, in 10 - 12 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. Verhit de hapjespan opnieuw op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui 1 - 2 minuten. Voeg de paprika en passata toe en bak, afgedekt, 6 - 8 minuten.

Mengen
3

Laat de mais uitlekken in een vergiet en weeg af. Voeg de gekookte penne, het gebakken De Vegetarische Slager Rul Gehackt, de mais en de helft van de geraspte belegen kaas toe aan de hapjespan. Meng goed door en breng op smaak met peper en zout. Verwarm het geheel nog 2 - 3 minuten.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden en schep er 1 lepel zure room bovenop. Garneer met de overige geraspte kaas.