HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBroodje Gehakt Met Gesmolten Kaas
topBanner
Broodje gehakt met gesmolten kaas

Broodje gehakt met gesmolten kaas

met groente en salade

QUICK & EASY
Lees meer
Labels:Lekker snelLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)SojaGlutenTarweGerstRogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Champignons

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

300 gram

Italiaanse groentemix

2 stuk(s)

Bruin tarwebroodje

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Tarwe, Gerst, RoggeKan bevattenEieren, Lupine, Noten, Gluten, Sesamzaad)

⅖ pak(ken)

Passata

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

60 gram

IJsbergsla en veldsla

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

¼ stuk(s)

Runderbouillonblokje

1 el

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)357 kcal
Energie (kJ)1493 kJ
Vetten15.12 g
waarvan verzadigd4.5 g
Koolhydraten37.46 g
waarvan suikers6.7 g
Vezels6.88 g
Eiwitten13.87 g
Zout1.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Hak de champignons fijn.
2
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.
  • Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt.
  • Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4-5 minuten.
  • Halveer de ciabatta's en bak de helften 3-4 minuten in de oven.
3
  • Voeg de passata toe aan de groenten en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3-4 minuten zachtjes koken zonder deksel.
  • Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes.
  • Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2-3 minuten bovenin de oven.
4
  • Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.
  • Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/4 el extra vierge olijfolie en 1/2 el witte balsamicoazijn.
  • Meng de dressing met de tomaat en salade. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.

Tip: Wist je dat dit gerecht ongeveer 300 g groente bevat?