Het geheim van perfect gegrilde witte kaas is timing - bak de kaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Komkommer
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ stuk(s)
Citroen
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Eet je de orzo liever lauw? Spoel de orzo na het koken dan af met koud water.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Serveer dan de helft van de witte grillkaas en bewaar de rest voor een andere keer.