
Receptontwikkelaar Sarah: "Deze loaded fries zijn geïnspireerd op de Hollandse kapsalon, maar dan met een Koreaanse twist. De smaakvolle bulgogisaus combineert heerlijk met de zoetzure komkommer en de pittige sambalmayonaise."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
250 gram
Aardappelen
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Komkommer
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
25 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
Water voor saus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

