Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.

Het zal je misschien verbazen, maar wortels waren niet altijd oranje! Oude wortels waren er in paars, geel, rood en wit. De oranje variant werd voor het eerst gekweekt in Nederland in de 17e eeuw.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
225 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
1 tl
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.

Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.

Tip: Bak de biefstukreepjes kort voor rosé vlees of langer voor doorbakken. De biefstukreepjes zijn snel gaar, dus bak ze niet te lang voor een mals resultaat.
