
Voor dit recept maak je je eigen bearnaiseboter! Een klassieke Franse saus met sjalot, roomboter en dragon. Het is friszuur van smaak en gaat perfect samen met steak!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Steak
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
2.5 gram
Verse dragon
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
100 gram
Spinazie
40 gram
[Plantaardige] roomboter
1.25 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.




Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.
