Om te voorkomen dat de bieslook tijdens het snijden door de keuken vliegt, houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Komkommer
1 blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse dille & bieslook
½ tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Controleer na 30 minuten of de zoete aardappel al gaar is door met een vork in een van de blokjes te prikken. Pas eventueel de baktijd hierop aan.