Skip to main content
Deluxe Comfort Food - Loaded hot dog - Sausage

Deluxe Comfort Food - Loaded hot dog - Sausage

with fries and smashed cucumber salad

Allergenen:
Soja
Gluten
Tarwe
Rogge
Mosterd
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd35 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Rogge)

1 stuk(s)

Varkensboerenworst

(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)

2 plak(ken)

Ontbijtspek

25 gram

Kimchi

25 gram

Sriracha-mayo

(Bevat: Soja, Mosterd, Ei)

½ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Sojabonen

(Bevat: Soja)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten: Selderij)

½ zakje(s)

Vietnamese saus

(Bevat: Soja, Tarwe)

200 gram

Aardappelen

10 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Sesamzaad, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4274 kJ
Energie (kcal)1021 kcal
Vetten61.3 g
waarvan verzadigd17.5 g
Koolhydraten78.1 g
waarvan suikers10.5 g
Vezels11.3 g
Eiwitten37.9 g
Zout4.4 g
Trans Fat0.1 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Deegroller
Koekenpan
Kleine kom

Instructies

1
  • Preheat the oven to 210°C.
  • Peel or thoroughly wash the potatoes and then cut into wedges. Transfer the wedges to a parchment-lined baking and drizzle with olive oil. Season with salt and pepper, then toss well to coat.
  • Bake in the oven for 25 - 30 minutes or until golden-brown, tossing halfway.
2
  • Smash the cucumber with a rolling pin or saucepan, then chop it into bite-size pieces.
  • Chop the coriander.
  • In a bowl, combine the cucumber, edamame beans, Vietnamese sauce, and half of the coriander. Season with salt and pepper to taste.
3
  • Wrap the sausages with the bacon slices.
  • Melt a knob of butter in a lidded frying pan over medium-high heat.
  • Fry the sausage for 2 minutes until evenly browned, then fry for 8 minutes over medium heat, covered. Turn the sausage regularly.
  • Bake the hotdog buns in the oven for 3 - 4 minutes. 
4
  • Slice the hotdog buns open. Stuff the sausages in the hotdog buns.
  • Top with the kimchi*, mayonnaise, crispy fried onions, and the coriander.
  • Serve with the potato wedges and cucumber salad.
  • Serve the sriracha mayonnaise* in a small bowl next to the potato wedges. 

*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders