Geef het avondeten een twist met Peruaanse- en Engelse stijl recepten geïnspireerd op de film 'Paddington in Peru' - in de bioscoop vanaf 23 januari 2025. Kook dit recept en maak kans op een unieke reis naar Londen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
260 gram
Speltbloem
(Bevat: Spelt Kan bevatten: Gluten)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
40 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
150 ml
Biologische boeren karnemelk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
60 gram
Bosbessenjam
(Kan bevatten: Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Citroen
70 gram
[Plantaardige] roomboter
55 gram
Suiker
1 tl
Zout
Tip: In dit recept maak je zelf clotted cream met slagroom en mascarpone. Voeg eventueel een beetje poedersuiker toe als je het te zuur vindt.