Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
40 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Tomaat
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Mesclun
20 gram
Tahinsaus
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahinsaus is gemaakt van sesamzaadjes en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.