HelloFresh
topBanner
Pizza bianco met geitenkaas en perzik

Pizza bianco met geitenkaas en perzik

met een romige bloemkoolsaus

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Quick & EasyVeggieBalans
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Knoflookteen

2 stuks

Rode ui

1 stuks

Courgette

200 g

Bloemkoolrijst

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Perzik

1 takje

Verse rozemarijn

(Kan sporen van allergenen bevatten)

50 g

Verse geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 stuks

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

40 g

Rucola

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ stuks

Groentebouillon

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2690 kJ
Energie (kcal)643 kcal
Vetten14.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten102 g
waarvan suikers27.0 g
Vezels10 g
Eiwitten23 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Staafmixer
Hoge kom
Bakplaat met bakpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng 150 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel en verkruimel hier per persoon 1/4 groentenbouillonblokje boven. Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de courgette in dunne plakken.

2

Voeg de bloemkoolrijst en knoflook toe aan de bouillon en kook in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en de courgette 4 - 6 minuten.

3

Schil de perzik, verwijder de pit en snijd in blokjes. Ris de blaadjes rozemarijn van het takjes en snijd zeer fijn.

4

Pureer met een staafmixer in een hoge kom de bloemkoolrijst met de geitenkaas tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.

5

Leg de platbroden op een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bloemkool-geitenkaassaus. Beleg met de ui, courgette en perzik. Besprenkel met rozemarijn en bak 6 - 10 minuten in de oven.

6

Garneer met de rucola en beprenkel de pizza bianco met extra vierge olijfolie naar smaak. Snijd in pizzapunten en verdeel over de borden.