Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Lebanese flatbread
(Contains: Tarwe)
40 g
Labneh
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))
100 g
Beef mince with East Asian spices
(May be present: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
1 piece
Tomato
150 g
Pre-cut carrot & onion
(May be present: Selderij)
100 g
Cypriot-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
20 g
Mesclun
20 g
Tahini sauce
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)
¼ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
(May be present: Selderij)
½ tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Water for the sauce
to taste
Salt and pepper
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahinsaus is gemaakt van sesamzaadjes en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.