Vandaag bereid je een pasta pesto met rode pesto, in plaats van groene. Deze pesto wordt gemaakt van zongedroogde tomaten en voegt veel smaak toe aan dit gerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
90 gram
Conchiglie
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Uova, Senape, Soja, Lupine)
1 stuk(s)
Gerijpte geitenkaas
(Bevat: Milk)
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Sellerie)
40 gram
Rode pesto
(Bevat: Milk, Cashewnoten Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte)
20 gram
Rucola
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.