Conchiglie met ratatouille en geitenkaas
Conchiglie met ratatouille en geitenkaas

Conchiglie met ratatouille en geitenkaas

met aubergine, paprika en tomaat

Conchiglie wordt geprezen om zijn vorm - de pastaschelpjes vullen zich perfect met de saus en leveren zo smaakvolle hapjes op!

Tags:
Veggie
Allergens:
Milk
•Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

½ piece

Garlic

½ piece

Romano pepper

â…“

Tomato paste

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

½ piece

Tomato

50 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

90 g

Conchiglie

(Contains Wheat May be present Egg, Mustard, Soy, Lupin)

75 milliliters

Cooking cream

(Contains Milk)

½ piece

Eggplant

5 g

Fresh flat leaf parsley & basil

Not included in your delivery

½ piece

Low sodium vegetable stock cube

½ tablespoon

Olive oil

1 teaspoon

Sugar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories717 kcal
Energy (kJ)3000 kJ
Fat27.4 g
Saturated Fat15.2 g
Carbohydrate90.2 g
Sugar21.3 g
Dietary Fiber8.7 g
Protein23.4 g
Salt2.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Pan with Lid
•Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. 

Groenten snijden
2

Verwijder de zaadlijsten van de rode puntpaprika en snijd in smalle repen. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Snijd de tomaat in blokjes.

Pasta koken
3

Kook de conchiglie, afgedekt, 9 - 11 minuten. Bewaar wat van het kookvocht. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. 

Ratatouille maken
4

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Voeg de ui, puntpaprika en aubergine toe en bak 5 - 7 minuten, of tot de aubergine goudbruin is. Voeg de knoflook, Siciliaanse kruiden en 1 el tomatenpuree per persoon toe. Bak nog 2 - 3 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

Saus maken
5

Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de groenten. Voeg de tomatenblokjes, kookroom en per persoon: 3 el kookvocht en 1 tl suiker toe aan de grote hapjespan. Laat de ratatouille, afgedekt, 6 - 8 minuten op laag vuur pruttelen. Snijd ondertussen de verse bladpeterselie en het basilicum fijn.

Serveren
6

Voeg de conchiglie toe aan de hapjespan met ratatouille en meng alles goed door. Verdeel de pasta over de borden en verkruimel de geitenkaas eroverheen. Bestrooi met de bladpeterselie en het basilicum.