Het groene gedeelte van de bosui is milder van smaak dan het witte gedeelte. Dit maakt het witte deel beter geschikt om mee te koken en het groene deel beter om mee te garneren.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
15 gram
Zwarteknoflookmarinade
2.5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Wortel
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten Selderij, Eieren, Gluten, Mosterd, Soja)
½ bosje(s)
Bosui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout