Family: Non-veggie - Noodles - Stir-fry - use NID: zwarte knoflookmarinade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Family: Non-veggie - Noodles - Stir-fry - use NID: zwarte knoflookmarinade

with eggplant and carrot

Het groene gedeelte van de bosui is milder van smaak dan het witte gedeelte. Dit maakt het witte deel beter geschikt om mee te koken en het groene deel beter om mee te garneren.

Labels:
Familie
Nieuw ingrediënt
Allergenen :
Tarwe
Soja
Sesamzaad
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

15 gram

Zwarteknoflookmarinade

2.5 gram

Gemberpuree

½ stuk(s)

Aubergine

½ stuk(s)

Wortel

50 gram

Mie noedels

(Bevat Tarwe)

4 stuk(s)

Half-om-half gehaktballetjes met Thaise kruiden

(Kan bevatten Selderij, Eieren, Gluten, Mosterd, Soja)

½ bosje(s)

Bosui

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

10 gram

Pikante honingpinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Sesamzaad, Noten)

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

Water voor saus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3516 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten49.6 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten64.3 g
waarvan suikers21.9 g
Vezels8.4 g
Eiwitten30.2 g
Zout3.7 g

Benodigdheden

Pan
Hapjespan met deksel
Koekenpan
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4