
Gomasio is een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout - perfect om smaak te versterken en minder zout te gebruiken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2.5 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
45 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Bloemkoolrijst
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Kipfiletblokjes
35 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]




Tip: Wist je dat bloemkool rijk is aan vitamine C, calcium, kalium en vezels? Belangrijk voor je weerstand, sterke botten en tanden, een gezonde bloeddruk en gezonde darmen!