
Receptontwikkelaar Claudia: "Zwartebonensaus is misschien niet heel bekend, maar het zit echt vol smaak. De diepe umami smaak komt van gefermenteerde zwarte boontjes en wordt veel gebruikt in de Oost-Aziatische keuken. In dit gerecht gaat het perfect samen met roergebakken kip en knapperige groenten. Simpel, snel en verrassend lekker."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kippendijreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
25 gram
Taugé
25 gram
Zwarte sojabonenpasta
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
¼ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
¼ el
Maiszetmeel [of bloem]
2 el
Water voor saus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



