HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconQuesadilla’s Met Rucola, Pompoen En Verse Tijm
topBanner
Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Je maakt de quesadilla’s met Libanees platbrood

Lees meer
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
1
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
1
3
4
5
6

1 stuk(s)

Rode ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

3 takje(s)

Gedroogde tijm

300 gram

Pompoenblokjes

2 stuk(s)

Tomaat

60 gram

Rucola

(Kan bevattenSelderij)

4 stuk(s)

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

100 gram

Belegen kaasplakken

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2175.6800000000003 kJ
Energie (kcal)520 kcal
Vetten11.0 g
waarvan verzadigd22.0 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels7 g
Eiwitten22 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Mes
Deksel
Pan
Bakpapier
Bakplaat
Oven
Bord
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de rode ui. Snijd of pers de knoflook fijn. Ris de tijmblaadjes van de takjes.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de rode ui, knoflook, pompoen en tijm, afgedekt, 10 minuten op middelhoog vuur of tot de pompoen zacht is. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken en scheur de rucola klein. Verdeel de tomaten en rucola over 1 platbrood per persoon en bestrooi met peper en zout. Zorg ervoor dat je ook de randen van het platbrood belegt. Verdeel daarna de pompoen en belegen kaas over de rucola en eindig met de honing.

4

Bedek het belegde platbrood met een ander platbrood, druk zachtjes aan en snijd doormidden. Leg het platbrood op een ovenrooster met bakpapier en bak 5 minuten in de oven of tot de bovenkant krokant is. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

5

Verdeel de quesadilla’s over de borden.