Met dit recept tover je 358 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅓ blik(ken)
Kikkererwten
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
75 gram
Chorizoblokjes
¼ zakje(s)
BBQ-rub
¼
Tomatenpuree
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
50 gram
Spinazie
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Groene olijven
10 gram
Geroosterde ongezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
0.15 stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
75 ml
Water
1 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je kikkererwten over? Gebruik ze dan de volgende dag voor de lunch!