
Met dit recept tover je 358 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
⅓ pak(ken)
Kikkererwten
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ zakje(s)
BBQ-rub
¼
Tomatenpuree
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Groene olijven
60 gram
Chorizoblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
0.15 stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
75 ml
Water
1 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Houd je kikkererwten over? Gebruik ze dan de volgende dag voor de lunch!




