
Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ bosje(s)
Bosui
10 gram
Witte miso
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
70 gram
Mais in blik
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paksoi
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Wittewijnazijn
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal





