Zure room wordt gemaakt door verse room te fermenteren met melkzuur. De frisse en kruidige smaak maakt het een uitstekende toevoeging aan zowel hartige als zoete gerechten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
50 gram
Biologische zure room
½ stuk(s)
Komkommer
1 blik(ken)
Tonijn in water
5 gram
Verse dille & bieslook
½ tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Controleer na 30 minuten of de zoete aardappel al gaar is door met een vork in een van de blokjes te prikken. Pas eventueel de baktijd hierop aan.