Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met veldsla, komkommer en ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren
Vis
Spelt

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

2 stuk(s)

Meergranenvisburger

(Bevat Vis, Tarwe, Spelt)

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2504 kJ
Energie (kcal)598 kcal
Vetten26.2 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten65 g
waarvan suikers9.1 g
Vezels4.5 g
Eiwitten24.5 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.
  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Meng in een kleine kom de ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart. 
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak, wanneer de olie goed heet is, de visburger 3 - 5 minuten per kant. De visburger is klaar als het een goudbruin korstje heeft. 
3
  • Snijd het briochebroodje open. 
  • Veeg de koekenpan van de vis schoon. Grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
4
  • Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus.
  • Leg de visburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de ui erover en werk af met de bovenkant van het broodje.